loading...
 
 

Stappen in een theater…

Reizen February 18th, 2007

Zaterdag 18 februari hebben we veel bezienswaardigheden bekeken. Zo zijn we bij de stierenvecht arena geweest, placio real en allerlei monumenten die ik niet eens meer weet te benoemen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de drukte en het lawaai van de ‘grote stad’ en zou zeker in een grote stad kunnen en willen studeren of iets dergelijks. Verder ben ik denk ik een beetje ziek geworden van de constante weerswisselingen hier. Het ene moment is het 18 graden en zou je bijna je jas/vest uittrekken de andere keer is het weer 5 tot 10 graden en word je er verkouden van…

Om alle details over de bezienswaardigheden te besparen, deze komen straks terug in de fotos, zal wat vertellen over het nachtelijke avontuur dat ik en mijn zus beleefde in Madrid! Nadat we gegeten hadden (lekkere schalen met tapas) kwamen we terug op mijn zus haar kamer. Ze belde wat vrienden en een van hen had het voorstel om naar een soort theater te gaan wat omgebouwd was tot club. Het was zeven verdiepingen hoog en op elke verdieping was weer een andere genre muziek te vinden. Hij zou wel gratis entree regelen……….

Dat hebben we geweten. We kwamen binnen als vip, terwijl kaartjes normaal 18 euro kosten. Verder zijn de drankjes binnen (een flinke bacardi cola bijvoorbeeld) 10 euro. Toen deze jonge (je sprak zijn naam uit als David) ons ook nog trakteerde op drankjes vroegen we ons toch wel een beetje af hoe hij dit allemaal kon regelen. Wat blijkt nou, de beste jongen is een soort ‘baas’ van de PR-afdeling van de club en het enige wat hij hoeft te doen is daar rondhangen en een beetje ouwehoeren tegen toeristen. Geweldige baan toch?! Hij krijgt gratis drankjes, gratis entree en ook nog eens een goed salaris!

De club zelf was geweldig. Het was een beetje matrixx style maar dan groter. Overal ‘mooi’ opgemaakte mensen (niet gek als je je bedenkt dat ze 18 euro betalen om alleen al binnen te komen) en grote zalen met veel sfeerlichten. Helaas heb ik mijn telefoon niet meegenomen naar deze club, omdat ik bang ben hier voor zakkenrollers. De avond ervoor was me zus bijna op straat beroofd, gelukkig greep ze naar der tasje die al open was en kreeg vervolgens te horen dat de jongen ‘alleen maar haar tasje probeerde dicht te doen’, yeah right…

Uiteindelijk een hele leuke avond stappen gehad, half 5 thuis en twee euro uitgegeven voor het ophangen van de jassen… I feel broke..

February 19th, 2007 at 08:36

Kijk dat is nog eens stappen! :D

Leave a Reply