loading...
 
 

Zo en ff een update na een tijdje…

vrije tijd February 26th, 2007

Ja hier ben ik weer! Het is effe geleden maar ik dacht ik laat weer eens wat van me horen! Ik ben sinds vandaag (maandag) weer bezig op school na een weekje vakantie. In die week heb ik o.a. in de rechterbar de last.fm topic toegevoegd, waardoor jullie kunnen zien welke artiest(en) ik het meest draai op mijn laptop! Leuk toch??
Verder ben ik veel met vrienden wezen spelen op de Xbox 360! Moet je eens in het Nederlands uitspreken, klinkt het gelijk minder cool. Hij is omgebouwd waardoor ik de spellen direct van het internet af kan downloaden en op dvdtje kan branden! Ideaal! Maar ook tijdsrovend…. achja!
Daarnaast ben ik bezig een rebuild van www.crimetime.nl. Deze website was (naar horen zeggen van de opdrachtgever) waardeloos geprogrammeerd dus dit ga ik in het geheel herschrijven. Het lukt aardig, het is ook wel leuk om te doen. Het was al een tijdje geleden dat ik een wat groter project in PHP heb gedaan. Dit project doe ik voor ‘Het Buro’, een ‘groep’ studenten die werk voor zowel binnen als voor klanten van het HAN doen, zodat we ook een zakcentje kunnen doen. Voor ons handig en voor hun handig!

Verder wilde ik jullie op de hoogte stellen van mijn vriendin der website. Kijk er eens een keertje als je tijd hebt, er staan erg leuke verhalen op en de foto’s (vooral van de himalaya) liegen er ook niet om!
Klik hier om er heen te gaan!

normal_ja_20ik_20ben_20echt_20in_20nepal.jpg

En tja, school… Ben er weer aan begonnen… blij? Nee niet echt. Waarom niet? Geen idee… Moet binnenkort vast weer heel veel gaan doen ;-)

Jan

rieke:
February 28th, 2007 at 15:09

heeej schatje
even een berichtje uit nepal

vandaag een watergevecht gehouden met 30 nepalezen
….

nu in thamel en zometeen ff relax een filmpje kijken thuis met de laptop

morgen naar bhaktapur naar een private school om spel te observeren … moeten we 2 uur met de bus en tuk tuk

liefs rieke

February 28th, 2007 at 19:28

hola chico,

Que tal? Je was niet online, dus ik dacht ga maar eens op je site kijken hoe het met je is!!Gaat goed zo to horen!Al bezig met inentingen en visum enzo?

Hier is alles prima!

Ciudate (take care)

x

Gert Hengelaar:
February 28th, 2007 at 21:41

He Jan,

Mooie site met mooie kleuren…

Gisteren voor het eerst een paar taal en tik fouten uit Rieke’s site gehaald.

Groet,

Gert.

Leave a Reply