loading...
 
 

Dat reizen schiet maar niet op…

Reizen March 18th, 2007

Zo ben je bezig met het boeken en zo denk je alles gedaan te hebben. Helaas werkt het blijkbaar niet zo. Mijn vlucht was ‘drastisch’ gewijzigd waardoor ik nu niet via muscat maar via bahreit reis. Mijn tickets moeten terug naar de maatschappij om opnieuw geprint te worden :S gaat goed zo, naar Nepal toegaan ;) Verder moet ik morgen prikken halen waar ik ook al een enorme hekel aan heb, ook lekker…….

Verder heb ik ondervonden vandaag dat informatie vinden over Nepal op het internet toch niet geweldig is. Het is vaak kort, onduidelijk of niet volledig… Zo wilde ik eens kijken wat ik allemaal in Kathmandu kan doen, maar misschien gebruik ik de verkeerde ‘termen’, maar echt veel kon ik niet vinden. Morgen maar eens kijken wat de bieb mij te bieden heeft. Hopen dat ik mijn moeder der biebpasje mag lenen ;-)

├é┬áVerder heb ik er super veel zin in, al was het maar dat ik dan mijn vriendinnetje eindelijk weer eens zie……. want god wat mis ik haar zeg….

March 19th, 2007 at 14:56

Hey jan

Kut van je ticket!!Hoop dat het allemaal helemaal goed is gekomen ermee nu en dat je hem nu gewoon in huis hebt?Wanneer ga je de prikken enzo halen? Komt nu wel erg snel dichterbij he!!

x

Leave a Reply