loading...
 
 

Met je ballen op het strand…

vrije tijd July 25th, 2008

mini-DSCF1153.jpgmini-DSCF1154.jpgmini-DSCF1155.jpgmini-DSCF1156.jpgmini-DSCF1157.jpg
mini-DSCF1158.jpgmini-DSCF1159.jpgmini-DSCF1160.jpgmini-DSCF1161.jpgmini-DSCF1162.jpg
mini-DSCF1163.jpgmini-DSCF1164.jpg

Helaas. We zijn  vetrokken uit Phnom Penh naar het strand, mede omdat het zo heet was. We dachten hier wat tot rust te komen en af te koelen. Afkoelen kan zeker, aangezien het hier continu regent. Het maakt ons uiteindelijk niet zoveel uit, we zijn vandaag gewoon gaan zwemmen in de zee. Het is namelijk lauwe regen en een warme zee… hehehe…. Check de foto’s, het is echt niet normaal.

Btw, de verkiezingen komen eraan. We worden geinformeerd dat we ons geen zorgen hoeven te maken, maar voor de zekerheid zijn we de komende 3 dagen toch even wat meer op onze hoede. Tevens is er een rel tussen Cambodja en Thailand aan de gang (nouja, rel, gewapende confrontatie…) maar hier merken we niks van. We zitten hier veel dichter bij de grens van Vietnam dan Thailand. Wel lezen we elke dag even de krant, waarna we lekker in ons hangmatje op de veranda van ons bungalowtje met uitzicht op zee gaan hangen… Met een cola of coctail natuurlijk! Maar tijdens 3 dagen om de verkiezingen heen mag geen alcohol verkocht worden… Owjeeeeeeee……. Dat wordt inslaan :P

Vergeet je niet in te schrijven voor de maillinglist van mijn site! http://www.janhelleman.nl/maillist/

lieke:
July 25th, 2008 at 13:44

jeetje wat een regen…maar het ziet er wel prachtig uit!!

Yvonne:
July 26th, 2008 at 00:25

Hallo Jan en Rieke,
Ik ben weer terug van een paar heerlijke dagen Brussel. Daar was het weer heel wat beter dan bij jullie, want de zon scheen. Mooi dat de temperatuur van water zo is dat je ondanks de regen kunt zwemmen. Ik denk dat het wel goed is om daar aan het strand eventjes wat afstand te nemen van al die ellende. Hebben jullie nog veel contact met westerlingen?
Ik ga nog even Riekes site bekijken.
Veel plezier,
Yvonne

Gert:
July 26th, 2008 at 11:07

Jan en Rieke,

Mooie verhalen en mooie foto’s. Af en toe lezen we wat op 1700 meter hoogte. Geniet en doe voorzichtig.

Gert.

Jan, Rieke’s site ligt eruit! Gert.

Arnold:
July 26th, 2008 at 17:26

Nou Jan, hier hebben we geen problemen met Rieke’s website. Het zal dus wel een lokaal probleem zijn in Zwitserland(?).

Arnold

Leo en Ria v.d.Nieuwendijk:
August 20th, 2008 at 19:24

Dat was even leuk dat hallon bey<wij hebben dit ook gezien
in Hainoi.Geweldig om dit mee te maken
Jan en Rieke nog veel plezier in China
Want het eind is in zicht,voor jullie
Jammer he
Nog veel plezier Leo en Ria

Leave a Reply