loading...
 
 

Welcome to Vancouver

Vancouver April 16th, 2009

Vancouver is echt een geweldig relaxte stad. Er is behoorlijk wat groen (niet in de binnenstad maar wel rondom de binnenstad) en het strand ligt niet ver van mijn huisje vandaan. Maar dit is allemaal natuurlijk niet echt “de bom” als het vervolgens bijna altijd regent! Gelukkig is de hemel de laatste dagen wat opgeklaard en heb ik afgelopen vrijdag kunnen skiën! Het was voor het eerst in mijn leven (in mijn bewustzijn in ieder geval) dat ik op echte sneeuw en ski’s stond, het was dus wel een hele ervaring. Voordat iedereen gekke dingen gaat denken, ik ben niet gevallen.

mini-DSC01284.jpgmini-DSC01285.jpgmini-DSC01286.jpgmini-DSC01291.jpgmini-DSC01294.jpg

Het is een verademing thuis te komen. Als het lekker weer is en ik op tijd thuis ben, dan staat de zon nog vlak voor ondergaan. Tussen 7 en 8 kan ik dan genieten van een goddelijke zonsondergang. Als het niet regent dan ;) . Mijn huisgenoot is een te gekke vent en lijkt wel een beetje op mij. Lekker ouwehoeren en van de hak op de tak van onderwerpen wisselen. Hij drink geen bier, dus daar missen we wel een connectie ;) . Vlakbij ligt het “Stanley park”, waar je heerlijk kunt wandelen, skaten, hardlopen, fietsen en relaxten. Er liggen een paar meertjes in het park en de vogeltjes vliegen er heerlijk rond. Als je naar de rand van het park loopt kom aan bijna alle kanten de zee tegen. De eerste dag dat Arnold en Yvonne hier zijn, raadt ik ze aan daar lekker te gaan fietsen!!

mini-DSCF3633.jpgmini-DSCF3648.jpgmini-DSCF3653.jpgmini-DSCF3662.jpgmini-DSCF3665.jpg
mini-DSCF3675.jpgmini-DSCF3677.jpgmini-DSCF3685.jpgmini-DSCF3689.jpgmini-DSCF3693.jpg
mini-DSCF3695.jpgmini-DSCF3698.jpgmini-DSCF3705.jpgmini-DSCF3708.jpgmini-DSCF3710.jpg
mini-DSCF3711.jpgmini-DSCF3717.jpgmini-DSCF3724.jpgmini-DSCF3729.jpgmini-DSCF3736.jpg

Op stage gaat alles volgens plan, niet veel over te melden dus ;) . Ik krijg het eerste weekend dat Arnold en Yvonne er zijn 2 dagen extra vrij, dus dan kunnen we misschien wel richting de Rocky Mountains. Ik heb vandaag een eerste meeting gehad met organisatoren van een onderdeel van de conferentie die gehouden zal worden in Vancouver, en het ziet er naar uit dat ik waarschijnlijk een studentenpas zal krijgen voor het GDC (Game Developers Conference) hier in Vancouver, de 12e en 13e. Hiermee kan ik niet bij de Lectures e.d. zijn, maar heb ik wel weer de kans met bedrijven te praten! Tevens heb ik vorige week een mailtje gestuurd naar iemand bij het GDC Europe (in augustus) om te kijken of ik daar niet als vrijwilliger kan werken. Goed voor mijn CV ;) . Ik ben met mijn oude Game docent in de mail, eigenlijk gaat alles wel prima.

Ik mis alleen een knuffel van mijn vriendinnetje en een biertje met mijn vrienden… Of een biertje met mijn familie… Of… Het mooie lenteweer van Nederland… Of… ……… mijn werk…. of de rest!? :)

rieke:
April 16th, 2009 at 15:31

vette foto´s!
kusje

Bo:
April 16th, 2009 at 15:51

Looks great!!! Ik ben benieuwd wat je opdracht nou precies is!

Arnold:
April 16th, 2009 at 17:25

wauw Jan op de ski’s. De laatse keer dat ik op een sneeuwhelling heb gezien zat je op een sleetje in het Sauerland. Dit ziet er cool uit. Het is behelpen natuurlijk maar toch een kus van je vader.

Floor:
April 19th, 2009 at 13:42

Lieve Janneke,

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!!!!!! Ik hoop dat je er een toffe dag van gaat maken, maar volgens mij hoef ik me daar niet zo´n zorgen om te maken. Jan op de skies, fantastisch en ja wij missen jou ook hier… Dag Janneke, ik hoop dat je een heel mooi jaar tegemoet gaat.

Dikke kus, Floor en Piet

Nicollette:
April 22nd, 2009 at 22:20

Hej Janneman,

Het werk hoef je niet te missen hoor, het is nu soms ook echt even zweten met dit weer! Wel is het jammer dat je dit mooie lenteweer moet missen, als je vaak last hebt van regen. Maar wel fijn dat je het naar je zin hebt in je huisje en vooral met je kamergenoot. Het kan altijd slechter.. Hoe is de temperatuur daar nu dan? Aangezien je het over zon en sneeuw hebt.. Wel tof dat je niet gevallen bent;) Nou ik zal de groetjes doen op het werk en zeggen dat je het zeer waardeert dat er zoveel aan je gedacht wordt;) Nou ik ga nog even aan een opdracht werken en dan ga ik slapen! Hoeveel tijsverschil is er met daar? Verder las ik net even snel dat je 4 juni terug komt? Ik zie je vanzelf wel weer verschijnen dan!

Liefs!

Leave a Reply