loading...
 
 

Na een lange tijd…

Vancouver May 27th, 2009

Het proleem met schrijven op een blog is dat op het moment dat je het een aantal weken niet doet, je het blijft uitstellen omdat je denkt dat het langer en langer gaat worden. De weken waren ook erg druk, waardoor ik als ik thuis was meestal zo druk was dat ik niet meer dacht aan schrijven op mijn weblog. Goed, na pushen van Rieke en andere, ben ik nu in het vliegtuig een stuk aan het schrijven. Mijn ouders waren hier, en we zijn naar Victoria (Vancouver Island) en de Rocky Mountains geweest. Dit was echt een enorm mooie ervaring, wat niet te vergelijken is met de Himalaya’s. Beiden zijn twee verschillende dingen, met allebei een eigen schoonheid. De foto’s zijn hieronder te vinden, en ik heb ook een panorama gemaakt die ik mensen kan sturen, als ze geïnteresseerd zijn.

mini-DSCF3874.JPGmini-DSCF3915.JPGmini-DSCF3932.JPGmini-DSCF3933.JPGmini-DSCF3935.JPG
mini-DSCF3963.JPGmini-DSCF3965.JPGmini-DSCF3968.JPGmini-DSCF3976.JPGmini-DSCF3995.JPG
mini-DSCF4158.JPGmini-DSCF4236.JPGmini-DSCF4245.JPG

Verder had ik twee weken geleden een conferentie op het gebied van nieuwe media in Vancouver, genaamd “Vancouver Digital Week”. Dit was een zeer bijzondere ervaring omdat het een kleine maar uitgebreide conferentie was. Uiteindelijk was het ook een groot succes, en wordt er volgend jaar een soort gelijk iets gehouden. Ik heb erg veel contacten op gedaan, en heb zelfs misschien de mogelijkheid dadelijk in Montréal bij UbiSoft Montréal langs te gaan, om een rondleiding te krijgen. In Vancouver ben ik in contact gekomen met Kelly Zmak, eigenaar van Radical Games, die binnenkort het spel Prototype gaan uitbrengen, een AAA game van top klasse. We kregen (Maarten en ik) een rondleiding door de studio wat zowel voor mij als Maarten erg leerzaam was. Voor Maarten omdat hij nog nooit iets in deze geest gezien had, en voor mij omdat dit gewoon de puntjes van mijn stage op de i zetten. Ik heb deze week een beoordeling gekregen voor mijn werk tot nu toe, en ik ben beoordeeld met een 9 en een 10, iets wat ik niet verwacht had. Het is gewoon echt een hele eer om zo een beoordeling te mogen ontvangen.

mini-DSCF4093.JPGmini-DSCF4094.JPGmini-DSCF4095.JPGmini-DSCF4097.JPG

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het voorbereiden van mijn vertrek naar Ottawa. Het was erg druk hierdoor, omdat ik ondertussen ook mijn producten wilde afkrijgen. Het Vancouver gedeelte van mijn verslag is nu af, en de eerste delen over Ontario en Québec zijn gemaakt. Vanaf komende week zal ik me volledig bezighouden met Ontario en Québec, en ik zal alleen nog kleine dingen veranderen aan de BC kant, wanneer dit gevraagd wordt door mensen. Ik ben erg benieuwd naar de Ottawa kant, ik ben erg benieuwd hoe dit er uit gaat zien. Wat voor weer wordt het? Hoe is de cultuur? Hoe zijn de mensen op mijn werk?  Heb ik genoeg tijd om mijn stage af te ronden? Deze week begin ik namelijk ook aan mijn stageverslag, een soort theoretische verantwoording voor alles wat ik tot nu toe heb gedaan. Veel van deze verantwoording is ook terug te vinden in het plan van aanpak en het onderzoeksplan, maar dit moet gecombineerd worden in een groot verslag, waarbij het gelijk voor de lezer duidelijk wordt wat ik gedaan heb, waarom zo en wat dit opleverde. Daarna zal ik een verantwoording moeten schrijven voor mijn portfolio, wat dan eigenlijk het einde is van mijn stage. Dit alles moet ik nog doen voor Rieke komt, dus het wordt nog even doorblazen. Maar met de beoordelingen die ik tot nu toe heb gekregen en de positieve reacties die het heeft opgeleverd, ben ik optimistisch.

De panorama’s zijn te downloaden via Sendspace. Als ze niet meer te downloaden zijn maar je ze toch nog wilt kan je een berichtje achterlaten. Dit verhaal is overigens in het vliegtuig geschreven, dus no worries, ik schrijf dit niet op mijn werk. Ik had een aantal problemen gister met het invoegen van de foto’s, waardoor het wat langer duurde. Gister opgelost en daarna gaan slapen.

http://www.sendspace.com/file/ssquy6

http://www.sendspace.com/file/sp2eer

http://www.sendspace.com/file/dtrvvh

http://www.sendspace.com/file/vir25d

http://www.sendspace.com/file/zknfyv

http://www.sendspace.com/file/p1ej6l

Bo Hendriks:
May 29th, 2009 at 09:48

Kerel, ziet er weer goed uit daar zo! Tja, stageverslag, ik ken het… ik zit de afgelopen week al dag in dag uit aan mijn afstudeerverslag. Mijn producten zijn af voor afstuderen en dinsdag alles inleveren, knallen inderdaad! succes man en tof dat het goed gaat! Ouwe vakantieganger, blijf je ook nog eens een keer hier in Nederland :P ?

August 21st, 2014 at 20:26

Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated! bbkdabcdfekdbcbk

Leave a Reply